Ara

Okulumuz 3-E sınıfı öğrencileri kendi istediği herhangi bir hikaye,masal,fıkra vb metni seçerek Serbest Etkinlikler dersinde önce okuma saati gerçekleştiriyor,ardından okumuş olduğu metnin özetini çıkararak okuduğunu kavrama ,anlama ve öğrenmeyi daha kalıcı hale getiriyorlar.Ayrıca özet çıkarırken  öğretmenlerinin de yardımıyla mumlar yakarak okuma ortamını daha eğlenceli keyifli hale getirmişlerdir.

Ara

Okulumuz 3-J sınıfı öğrencileri Yerli Malı Haftasını kutlamışlardır.

Ara

Okulumuz 3-O sınıfı öğrencileri Yerli Malı Haftasını kutlamışlardır.

Ara

Okulumuz 3-N Sınıfı öğrencileri Görsel Sanatlar dersinde kurumuş yapraklarla boyama ve yapıştırma etkinliği yapmışlardır.

Ara

Okulumuz 1-B ve 1-G sınıfı öğrencileri Müzik dersinde bir araya gelerek şarkı ve türkülerimizi hep birlikte söyleyip öğrenmeyi eğlenceli hale getirdiler.

Ara

Okulumuz 3-D sınıfı öğrencileri Yerli Malı Haftasını kutlamışlardır.

Ara

3-E sınıfı öğrencilerimiz oyun hamularıyla Dünya´nın katmanlarını modelle göstermişler ve eğlenceli bir öğrenme gerçekleştirmişlerdir.

Ara

Okulumuz 2-F Sınıfı öğrencileri Yerli Malı Haftası kapsamında sınıflarında yerli üretim ürünlerinin neler olduğu ve bunların tüketiminin önemi hakkında etkinlik düzenlemişlerdir.

Ara

3-N sınıfı öğrencilerimiz Yerli Malı Haftasında yerli ürünlerimiz hakkında sınıf arkadaşlarına gösteri hazırlamış ve ürünlerin tanıtımını yapmışlardır.

Ara

Gölge Oyununun baş kişileri olan Karagöz ve Hacivat´ı öğrencilerimizi tanıtmak adına okulumuzda kukla gösterisi düzenlenmesini sağladık.Öğrencilerimiz hem gölge oyununu öğrendiler hemde milli kültürümüzün içinde olan Karagöz ve Hacivat´ı tanımış oldular.

Ara

2İ Sınıfı Öğretmeni Yusuf Miraç UZUN´un rehberliğinde öğrencilerinin hazırlmış olduğu  "Meyveler Konuşuyor" etkinilğine Okul Müdürümüz Olcay YILMAZ´da katıldı. Öğrenciler şiirler okuyarak eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nün, en temel insan haklarının ihlal edilmediği, çocukların ölmediği, anne, babaların gözyaşlarının dindiği, yangınların söndüğü bir dünyaya adımın atıldığı bir başlangıç olmasını diliyoruz.

Ara

Yarışmanın konusu "bağımlılık" olup yarışma; ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde öğrenim gören öğrenciler tarafından görsel ve edebi kategorilerde hazırlanacak olan eserleri kapsayacaktır.