Ekm

Okulumuzun Hayvanları Sevme ve Koruma Kulübü öğretmenleri Seçil UĞURAL ve Yunus BOZKAPLAN´ın ve kulübün öğrencilerinin organize ettiği barınak ziyaretimiz çok anlamlıydı. Öğrencilerimiz harçlıklarından biriktirdikleri paralarla mama alarak barınak giderlerine katkı sağlamayı amaçladılar. Etkiniliği düzenleyen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Bağcılar Belediyesi ve Engelliler Sarayı´nın destekleriyle kurulan Bağcılar Belediyesi ENGEL TANIMA-M Tiyatrosu okulumuzda Petek Bizim Bal Bizim aldı oyunu sergilediler.Oyun 3 ve 4.sınıf  öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi. Bu oyunu öğrencilerimizin izlemesi sağlanyan Bağcılar Beledeiyesi´ne ve Belediye Başkanımız Lokman ÇAĞIRICI´ya, oyuncu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Ekm

İlçemiz Toplum Sağlığı  Müdürlüğünün "Sağlıklı Beslenme " ile ilgili broşürler  yayınlamıştır.

Ekm

Halk Eğitim Bünyesinde okulumuzda 2,3 ve 4.sınıflarımıza yönelik Halk oyunları Kursu açılacaktır.Öğrencilerimiz bu yıl  İzmir, Adıyaman, Trabzon,Van, Silifke, Artvin, Kafkas, Antep, Ankara yörelerini öğreneceklerdir. Kursa kayıt olmak isteyen öğrencilerimiz nüfus cüzdan fotokopileri ile birlikte sınıf öğretmenlerine başvuru yapabilirler.

Ekm

Okulumuzun Anasınıfı koridorlarını öğrencilerimizin seveceği resimlerle süsledik. Koridorlar öğrencilerimiz için daha eğlenceli hale geldi.

Ekm

Öğrencilerimize İstanbul´u tanıtma adına okulumuzun giriş katında İstanbul Sokağı oluşturduk. Öğrencilerimiz İstanbul´un tarihi yerlerini hergün görerek öğrenme fırsatı buldular.

Ekm

Türk Kızılayı tarafından okulumuzun 1.sınıf öğrenci ve velilerine Temizlik Ve Hijyen Semineri verildi. Öğrencilerimiz temizlik ve hijyen konusunda merak ettiklerini sorarak öğrenme fırsatı buldu. Türk Kızılayı tarafından seminere katılan velilerimize temizlik hijyen paketleri hediye hedildi.

Ekm

Okulumuz 4-E Sınıfı öğrencileri Bağcılar´da bu yıl hizmete giren Trafik Eğitim Parkını ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz polislerimiz nezaretinde trafik kurallarını yaparak-yaşarak öğrendiler.

Ekm

"Keloğlan" adlı Tiyatro oyunu öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü  okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.Programın hazırlanmasında emeği geçen 4.sınıf öğretmenlerimize ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz kodlama ile tanışıyor. Okulumuz öğrencileri Kodlama Haftası boyunca eba ve code.org internet sitelerinden faydalanarak farklı kodlama etkinliklerine katılacaklardır.

Ekm

Okulumuzda 2,3 ve 4.sınıflara yönelik ders dışı zamanlarda olmak üzere Tekvando Kursu açılacaktır.Kursa katılmak isteyen öğrencilerimiz Nüfus Cüzdan Fotokopileri ile birlikte Müdür Yardımcısı Mesut YILMAZ´a başvuru yapabilirler.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında Piyano kurslarımız başlayacaktır. Kursumuz her pazartesi günü olacak ve kursa toplamda 24 öğrenci alınacaktır. Kursa katılmak isteyen öğrencilerimiz Nüfus Cüzdan fotokopileri ile birlikte Müdür Yardımıcı Mesut YILMAZ´a başvuru yapabilirler.

15 Ekim Pazartesi günü itibariyle okulumuzda 2,3 ve 4.sınıf öğrencilerimize Bağlama ve Gitar Kursu açılacaktır. Kursa katılmak isteyen öğrencilerimiz Nüfus Cüzdan fotokopileri ile birlikte Müdür Yardımcısı Mesut Yılmaz´a başvuru yapabilirler.