May

Her yıl özenle hazırladığımız İSTOÇ Dergimizin 5.sayısını çıkartmanın heyacanı içindeyiz. Bir yıl boyunca yapılan etkinliklerin yer aldığı dergimizi bütün öğrencilerimize ücretsiz olarak dağıttık. Derginin hazırlanmasında emeği geçen idareci,öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

İlçemizde yapılan 1.sınıflar arası İlkokul Fiziksel Etkinlikler Yarışmalarında öğrencilerimiz okulumuzu başarıyla temsil ettiler. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, onları çalıştıran öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

Türk Kızılayı tarafından 4.sınıf öğrencilerimize ilkyardım kursu verildi. Türk kızılayına desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

May

Halk Eğitim Müdürülüğü bünyesinde okulumuz öğretmenlerine açılan Ahşap Boyama Kursumuzun sene sonu sergisini İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Özkan BOYACI açtı.Sergimizin açılışına katılan Şube Müdürümüz Özkan Boyacı´ya, Halk Eğitim Müdürü İhsan Cankar´a,Müdür Yardımcılarına Okul müdürlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

May

Vatanımızın etrafının sarıldığı, yüce milletimizi devletsiz bırakmak için neredeyse bütün dünyanın bir araya geldiği günlerde bu kuşatmayı kırma, Türk İstiklâline ve İstikbâline kimsenin tasallut edemeyeceğini dünya durdukça bütün cihana göstermek için başlatılan o büyük mücadelenin ilk adımı olan ve hatta adı olarak sembolleşen 19 Mayıs aynı zamanda Gazi Mustafa Kemâl Atatürk’ün gençlerimize armağan ettiği bir güzel bayramın adıdır.

Her seferinde o zorlu günleri hatırlamamıza da vesile olan 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı kutlar, bu vesileyle gençlerimizin sağlam bir duruş, keskin bir zihin ve selim bir kalp ile dünyanın geleceğinde söz sahibi olmalarını dilerim.

Ömer Faruk YELKENCİ

İstanbul Millî Eğitim Müdürü

May

1-B Sınıfı Öğretmenimiz Elif ÖZCAN ve öğrencileri Okuma Bayramlarını okulumuzun konferas salonunda yaptı.Öğrencilerimiz 1 yıl boyunca öğrendiklerini ailelerine sergilemiş oldular. Programın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenimiz Elif ÖZCAN´a teşekkür ediyoruz.

May

Okulda yapılan her türlü etkinlikte bizlerden desteklerini esirgemeyen Kantincilerimiz Cihan ve Derya GÜL´e  Okul Müdürümüz Olcay YILMAZ Teşekkür plaketi verdi. Kantincilerimize  okulumuza vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyoruz.

May

Geleneksel Çocuk Oyunları İlkokul Fiziksel Etkinlikleri kapsamında yapılan yarışmalarda ilçe birincisi ardından İl birincisi olan 2.sınıf öğrencilerimize kupalarını Okul Müdürümüz Olcay YILMAZ verdi. Öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ediyor, onları çalıştıran öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

Geleneksel Çocuk Oyunları  İlkokul Fiziksel Etkinlikler Kapsamında 2.sınıf öğrencilerimiz Bağcılar BİRİNCİSİ oldu. Öğrencilerimizi çalıştıran öğretmenlerimiz Abdulgani Ay ve Gözde Aksu´ya teşekkür ediyor, İl finallerinde öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

May

Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından okulumuzun öğretmenlerine verilen Ahşap Boyama Kursumuzun sergisi 14.05.2018 Pazartesi günü saat 11:00´da açılacaktır.Sergimizin açılışına tüm öğretmen ve velilerimiz davetlidir. Kursiyer öğretmenlerimiz sergi hazırlıklarını tamamladılar. Sergimizi açılışa hazır hale getirdiler.

May

Okulumuzda yapılan kermesimizde  görev alan öğretmen ve velilerimize teşekkür ettik. Öğretmenlerimize plaketlerini Okul Müdürümüz Olcay YILMAZ verdi. Kermesimize destek olan tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz.