2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında birinci sınıfa başlayan öğrencilerimiz bir haftayı geride bıraktı. Bu bir hafta süresinde okulun bölümlerini gezerek tanıma fırsatı buldular. Ayrıca  sınıflarımız  Okul Müdürümüzü ziyaret ettiler. Öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyor ve okulumuza HOŞGELDİN diyoruz.

Eylül seminer döneminde öğretmenlerimize yönelik seminerler düzenlendi. Beden dili, İş Hayatında Ruh Sağılı, İnternet ve sosyal Medyanın İnsanlar Üzerindeki Etkisi, İkna yöntemleri, Kaygı bozuklukları konularında uzman kişiler okulumuza gelerek öğretmenlerimize seminer verdi. Seminer için bizleri kırmayıp okulumuza gelen Dilara ŞİMŞEK,Zehra DURAL,Derya YALÇINKAYA, Kübra Nur UZUN, Zeliha TUTAN hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı İBB Eğitim Yardımı Başvuruları

Bağcılar İlçesindeki başvurular  8-9-10 Ekim 2018 tarihlerinde yapılacak.

Bugün 19 Eylül Gaziler Günü! Gaziler Günü´müz kutlu olsun

Gazilerimiz, şanlı tarihimizin ebeԁi kahramanları, ԁestansı tarihimizin уaşaуan abiԁeleri, milletimizin bağımsız olma şuurunu ԁiri tutan efsaneleri ve Türk vatanseverliğinin, Türk kahramanlığının, Türk feԁakârlığının ölümsüz ԁestanlarıԁır.

Erasmus Projesi kapsamında gitmiş olduğumuz Macaristan´ın Budapeşte şehrinde Türk Büyükelçiliği ziyaret ettik. Büyükelçilikte bizleri ağırlayan  Büyükelçilik Danışmanı Sayın Noyan Özkaya´ya çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Macaristan´da yürütmüş olduğumuz projemizin doğru ve düzenli bir şekilde ilerlemesini sağlayan rehberimiz Peter´a da çok teşekkür ediyoruz.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılının ilk veli toplantısı 23 Eylül Pazar günü yapılacaktır. Tüm velilerimizi toplantımıza bekliyoruz.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında okutulacak kitapları http://www.eba.gov.tr/ekitap adresinden indirebilirsiniz.

Yeni Eğitim-Öğretim yılının başta öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz, bütün eğitim çalışanlarımız olmak üzere bütün milletimize hayırlı olmasını dilerim.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında Okul giriş-çıkış saatlerimiz belirlenmiştir.

Anasınıfı ve 1.sınıfa başlayacak öğrencilerimiz 10-14 Eylül 2018 tarihlerinde saat 10:00-12:30 arasında Uyum programına alınacaklardır.

Okulumuza kayıt olan anasınıfı sabahçı öğrencilerimiz için 10-14 Eylül 2018 tarihlerinde saat 10:00´da,  öğlenci öğrencilerimiz saat:11.00´da okulda olacaklardır.

Ağu

Erasmus Projemiz kapsamında Macaristan Başkenti Budapeşte´de bulunan Ganz Abraham Meslek Lisesi´ni ziyaret ettik.

Tem

Erasmus Projemiz kapsamında Macaristan Başkenti Budapeşte´de bulunan Bolyai İlköğretim Okulu´nu ziyaret ettik. 1983 yılında kurulmuş olan ve anasınıfından 8.sınıfa kadar aynı kurumda eğitim veren okulun toplam 450 öğrencisi var. Okuılun İngilizce Öğretmeni Monica Hanım okul hakkında öğretmenlerimizi bilglendirdi. İgilerinden dolayı Budapeşte´deki meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

TÜM BABALARIMIZIN BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN