Ara

Okulumuz 3-D Sınıfı öğrencileri günümüzde oldukça yaygınlaşan ve ihtitaç duyulan program dilleri yerine mantığının daha kolay kavranabileceği ve kolayca kullanabileceği kendi yaş gruplarına uygun ROBATİK KODLAMA adı verilen program sistemini Serbest Etkinlikler deersinde öğrenmeye başladılar.Bu sayede  öğrencilerin perspektif bakış açılarını geliştirme hedeflenmiştir.

Ara

Okulumuz 3-L Sınıfı öğrencileri Siirt ili Pervari ilçesindeki Çobanören İlkokuluna kırtasiye ve kitap yardım için kutu hazırlamışlardır.Bu hususta bizlere desteğini esirgemeyen Okul Müdürümüz Olcay YILMAZ ´a ve Göztepe Mahallesi muhtarı Mehmet KÜPÇÜK´e teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 4-L Sınıfı öğrencileri Yerli Malı Haftası kapsamında kendi kalemlerindeki sebze tohumlarını ektiler ve bir hafta boyunca bu kalemi en bilinçli kullanan öğrenci seçilerek sınıf öğretmeni Hikmet DİLAVER tarafından ödüllendirildi.

Ara

Okulumuz 4-K sınıfı öğrencileri Yerli Malı Haftası kapsamında sınıfa tahta kaşıklar ve kuru baklagiller getirerek tahta kaşıkları bu besinlerle süsleyerek  Bereket Kaşığı yaptılar.

Ara

Okulumuz 3-E sınıfı öğrencileri kendi istediği herhangi bir hikaye,masal,fıkra vb metni seçerek Serbest Etkinlikler dersinde önce okuma saati gerçekleştiriyor,ardından okumuş olduğu metnin özetini çıkararak okuduğunu kavrama ,anlama ve öğrenmeyi daha kalıcı hale getiriyorlar.Ayrıca özet çıkarırken  öğretmenlerinin de yardımıyla mumlar yakarak okuma ortamını daha eğlenceli keyifli hale getirmişlerdir.

Ara

Okulumuz 3-J sınıfı öğrencileri Yerli Malı Haftasını kutlamışlardır.

Ara

Okulumuz 3-O sınıfı öğrencileri Yerli Malı Haftasını kutlamışlardır.

Ara

Okulumuz 3-N Sınıfı öğrencileri Görsel Sanatlar dersinde kurumuş yapraklarla boyama ve yapıştırma etkinliği yapmışlardır.

Ara

Okulumuz 1-B ve 1-G sınıfı öğrencileri Müzik dersinde bir araya gelerek şarkı ve türkülerimizi hep birlikte söyleyip öğrenmeyi eğlenceli hale getirdiler.

Ara

Okulumuz 3-D sınıfı öğrencileri Yerli Malı Haftasını kutlamışlardır.

Ara

3-E sınıfı öğrencilerimiz oyun hamularıyla Dünya´nın katmanlarını modelle göstermişler ve eğlenceli bir öğrenme gerçekleştirmişlerdir.

Ara

Okulumuz 2-F Sınıfı öğrencileri Yerli Malı Haftası kapsamında sınıflarında yerli üretim ürünlerinin neler olduğu ve bunların tüketiminin önemi hakkında etkinlik düzenlemişlerdir.

Ara

3-N sınıfı öğrencilerimiz Yerli Malı Haftasında yerli ürünlerimiz hakkında sınıf arkadaşlarına gösteri hazırlamış ve ürünlerin tanıtımını yapmışlardır.

Ara

Gölge Oyununun baş kişileri olan Karagöz ve Hacivat´ı öğrencilerimizi tanıtmak adına okulumuzda kukla gösterisi düzenlenmesini sağladık.Öğrencilerimiz hem gölge oyununu öğrendiler hemde milli kültürümüzün içinde olan Karagöz ve Hacivat´ı tanımış oldular.