Öğretmenler Günü kutlama programımız ile ilgili fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız.

Tüm Öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Okulumuz Anasınıfı ve Birinci sınıf öğrencilerine yönelik Bağcılar Toplum Sağlığı Merkezi tarafından aşı uygulaması yapıldı. Minik öğrencilerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunarak sağlıklı bir yaşam diliyoruz.

Oulumuz 3.sınıf öğrencilerine Engelli oyuncuların rol aldığı Engelsiz Yaşam adlı tiyatro oyunu sergilendi. Oyun öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi.

Anasınıfı öğrencilerimizi İstanbul´un tarihi yerleri tanıtmak adına başlattığımız projemizin ilk gezisi Florya Atatürk Köşkü ve Yeşilköy Havacılık Müzesi idi. Florya Atatürk Köşkü´nde öğrencilerimiz Atatürk´ün yaz aylarında vakit geçirdiği ve burada kullandığı eşyaları görme fırsatı buldular. Gezimizin ikinci bölümünde ise öğrencilerimiz Yeşilköy Havacılık Müzesi´ne ziyaret ettiler. Türk Hava Kuvvelerinde kullanılan uçakların sergilendiği müzede öğrencilerimiz eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 77. yıldönümünü okulumuzda düzenlenen törenle andık. İki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla birlikte bayrağımız yarıya indirdik. Çelenk sunumunun ardından öğrencilerin hazırladığı Atatürk´ün güzel sözleri oratoryo gösterisi sunuldu. Program, öğrencilerin şiir okuması ile sona erdi.

Sosyal sorumluluk projesi olarak sahnelenen "Kanka" adlı tiyatro oyunu okulumuzda sergilendi. Oyun öğrencileri eğlendirirken toplumdaki kurallara uymayı ve yaşanabilecek olumsuzluklarda neler yapılması gerektiğini öğretiyor. Oyunda sorumsuz davranarak tehlikeli araç kullanan servis şoförünü uyaran öğrenciler, maskot polis Kanka´ya onun şoförün yaptığı yanlışları anlattılar.

Ekm

Okulumuz 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında görev alacak Okul Aile Birliği üyeleri 27.10.2015 Salı günü yapılan genel kurlda belirlendi. Bir önceki dönem görev yapmış Okul Aile Birliği üyelerine Okul Müdürümüz Olcay YILMAZ tarafından teşekkür plaketi verildi.

Ekm

Anasınıfı ve 1.Sınıf öğrencilerimiz okul stresini okul bahçesine kurulmuş olan şişme zıpzıpta attılar.Öğrencilerimiz palyoçaların yüz boyma etkinliği ile eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Ekm

Okul Müdürümüz Olcay Yılmaz´ın 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı açılış konuşmasına ulaşmak için tıklayınız.

Okulumuz Eylül seminerleri devam ediyor. İlk hafta seminerlerimiz;  Rehber öğretmeni Soner Şahin ve Sınıf Öğretmeni İlyas AKÇA´nın anlattığı konularla devam etti.

Okulumuzun 2015-2016 Eğitim-öğretim yılına hazırlıkları hızla devam ediyor. Yapılan Çalışmalar için tıklayınız.

30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 93. yılı kutlu olsun.

Tem

Temiz okul, Sağlıklı Okul kapsamında okulumuz 100 üzerinden 92 puan olarak Temiz ve Sağlıklı okul seçilmiştir. Okulumuzun bu başarıya ulaşmasında emeği geçen İdarecilerimize, öğretmenlerimize, çalışanlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.