Haz

Bu yıl okulumuzun son ortaokul mezunları olan 8.sınıflarımıza ilçemizde bulunan liseleri tanıttık. Öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.

May

İSTOÇ Yönetim Kuurulu Başkanı Sayın Nahit KEMALBAY ve Yönetim Kuurlu üyeleri okulumuzu ziyarette bulundular.Ziyaret fotoğrafları için tıklayınız.

May

4.Sınıf öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından geliştirilen projede, ülkemizdeki tarihi mirasımızı tanıtmayı amaçladık. Bu projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.Fotoğraflar için tıklayınız.

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun.

May

Öğrencilerimiz Çanakkale Destanın yazıldığı yerleri görerek, şanlı destanı birkez daha hatırladılar. Gezimizle ilgili fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız.

May

Ayın Öğrencileri Projesi kapsamında Nisan ayında, ayın öğrencileri seçilen öğrencilerimize belgeleri teslim edildi. Ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Fotoğraflar için tıklayınız.

May

1 ve 2. sınıflardan oluşan takımız okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. Öğencilerimizi tebrik ediyor ve öğrencilerimizi çalıştıran öğretmenimiz Hüsnü Kalkan´a teşekkür ediyoruz.

May

Öğrencilerimiz birçok deniz canlısının bulunduğu Florya Akvaryumu ziyaret ettiler. Gezi ile ilgili fotoğraflara ulaşmak için tıklayınız.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan törenle kutlandı. Fotğraflar İçin tıklayınız.

Nis

13-17 Nisan 2015 tarihleri arasında Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed´in  doğumunun kutlandığı "Kutlu Doğum Haftası" programımız 17 Nisan 2015 Cuma günü saat 10:00´da yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Nis

Ayın Sınıfı Projesi kapsamında mart ayının en temiz sınıfları 4-B ve 3-K sınıfları oldu. Öğrencilerimize bu başarılarından dolayı pasta ikram ettik. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Fotoğraf için tıklayınız.

Nis

Okulumuzun kademeli geçiş yapan okul olması sebebiyle bu yıl okulumuzda son seneleri olan 7 ve 8.sınıf öğrencilerimiz; Harbiye Askeri Müzesi ve Deniz müzesi gezisi yaptılar. Gezi fotoğrafları için tıklayınız.

Nis

Okulumuza Müdür Yardımcısı olarak atanan Hilal MAVUŞ görevine başlamıştır. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz.

Nis

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından TRT Radyosunun stüdyolarını ziyaret ettik. Bu ziyaretimizin devamında AKUT´u ziyaret ettik. AKUT ziyaretimizde Nasuh MAHRUKİ ile sohbet etme fırsatımız oldu. Ziyaret fotoğrafları için tıklayınız.

Nis

5 kez Dünya, 12 kez Avrupa ve 3 kez Akdeniz oyunları şampiyonu olan Yıldız ARAS okulumuz öğrencileri ile buluştu. Öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştiren Yıldız ARAS´a katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Söyleşi fotoğrafları için tıklayınız.