Mevlid Kandiliniz mübarek Olsun

24 Kasım Öğretmenler Günü şiir yarışması okulumuzda düzenlenmiş olup zümre birincilerimiz 2/A sınıfı öğrencimiz CEREN KARAKUŞ, 3/N sınıfı öğrencimiz ZÜMRA ÖZÇELİK ,4/H sınıfı öğrencimiz YĞMUR AKPINAR öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Okulumuzda İYEP Programı başladı. Programa katılan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

14 Kasım Dünya Diyabet Günü kapsamında okulumuz öğrencilerine Diyabet ile ilgili sunumlar izletildi. Öğrencilerimiz Diyabet Nedir?, Belirtileri Nelerdir? gibi soruların cevaplarını öğrenmiş oldular.

10 Kasım Atatürk Haftası  olması sebebiyle okululumuz öğrencilerinin yapmış oldukları resimler, okul girişinde sergilenmeye başlandı. Resim yapan öğrencilerimize ve sergiyi düzenleyen öğretmenlerimize  teşekkür ediyoruz. .

Okulumuzda BEslenme Dostu Projesi kapsamında yapılan Vitamin Şenliği etkinliklerine devam ediliyor.

Okulumuzda açılmış olan Resim Kursumuza öğrencilerimizin ilgisi fazla oldu. Resim Kursuna katılan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

İstanbul Veli Akademileri; İstanbul’daki resmi okullarda (okulöncesi, ilkokul, ortaokul, ortaöğretim, özel eğitim) öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik okul-veli arasında iletişimi ve iş birliğini güçlendirmek suretiyle velileri bilinçlendirerek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sorumluluklarının bilincinde bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmak amacıyla hazırlanan okul merkezli veli eğitim projesidir. Okulumuzda Veli Akademileri anket çalışmaları yapılmış ve seçilen konular üzerinden planlama yapılmıştır.

1921 yılında insülini bularak diabet hastası milyonlarca hastanın tedavisini mümkün kılan Fredrick Bantig´in doğum yıl dönümü anısına, her yıl 14 Kasım´da Dünya Diyabet Günü düzenlenerek, çeşitli etkinlikler yapılmaktadır.

Bazı kamu kurumları, 24 Kasım Öğretmenler Günü ve haftası için özel indirimler düzenledi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 80. yılında saygı, şükran ve minnetle anıyoruz. Başta silah arkadaşları olmak üzere bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Okulumuzda yapılan programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

10 Kasım Atatürk´ü anma Etkinlikleri kapsamında okulumuzda yapılan Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini yapılan törenle aldı. 1.sınıflardan 1A sınıfı Ömer Bal, 2.Sınıflardan 2F Ali Şamil Memiş, 3. Sınıflardan Meryem Hatice Memiş ve 4.sınıflardan 4C sınıfından Hibe Hamo´nun yaptıkları resimler birinci seçilmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Okulumuzda 1.ve 2. kademeye yönelik Okuma-Yazma Kursu açılacaktır. Kursa katılmak isteyen velilerimiz nüfus cüzdan fotokopileri ile Md. Yrd. Mesut Yılmaz´a müracaat edebilirler.

İstoç Hareket ediyor Projemizin sabah grubu fotoğrafları

İstoç Hareket Ediyor Projesi kapsamında ilk etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz müzik eşliğinde spor yaptılar ve arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli dakikalar geçirdiler.