May

Velilerimize yönelik yapmış olduğumuz pikniğe katılım fazla idi. Velilerimize bu organizasyonu yapmamızı sağlayan Bağcılar Belediyesine ve Belediye Başkanımız Sn. Lokman ÇAĞIRICI´ya teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzun her yıl yaptığı artık geleneksel olan Çocuk Şenliklerimizi sınıflar düzeyinde gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz günümüzde unutulmak üzere olan oyunlarla yarışarak eğlenceli dakikalar geçirdiler.

May

Özel Eğitim Sınıfımız ve 2-N sınıfımız İstanbul´da lalelerin en güzel sergilendiği park olan Emirgan Korusunu ziyaret ettiler.

May

Okul Aile Birliğimizin katkılarıyla bu yıl 3.´sü düzenlenen Bahar Şenliği ve Okul Kermesimiz velilerimizin yoğun katılımıyla devam ediliyor.Etkinlikte emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.