Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı 3.sınıflar Anadolu Ateşi  gösterisine katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor, onları hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı 3.sınıflar Jimnastik gösterisne katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor, onları hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı 2.sınıflar Kafkas Yöresi Halk Oyunları gösterisine katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor, onları hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı 2.sınıflar Artvin Yöresi Halk Oyunları gösterisne katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor, onları hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı 1.sınıflar Korosuna katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor, onları hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Bağcılar  Kaymakamımız  Syn.Mustafa ELDİVAN, koltuğunu bir süreliğine okulumuz   4. sınıf öğrencisi Toprak YILMAZ´a devretti.

Nis

2.Sınıf öğrencilerimiz sinema etkinliğine katıldı. Hep birlikte sinema filmi seyretmenin heyecanını yaşadılar.

Nis

Okulumuz 3.sınıf öğrencileri Dolmabahçe Sarayı´nı ziyaret ettiler.

Nis

3.Sınıf öğrencilerimiz Tarihi Yarımada gezisine katıldı. Öğrencilerimiz Topkapı Sarayı´nı, Sultanahmet Camiini,Ayasofya´yı gezdiler. Gezimiz sırasında Dünyanın en büyük Lale Halısını görme fırsatı buldular.

Nis

Bağcılar Kaymakamı Syn. Mustafa Eldivan´ı makamında ziyaret ettik. Bizlere zaman ayırdığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Çölyak hastalığı ile ilgili olarak Sağlık Bakanlığından alınan ilgi yazı ve eklerinin incelenmesi sonucu aşağıdaki açıklamaların yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Çölyak hastalığı,  genetik olarak yatkın bireylerde buğday, arpa, çavdar, yulaf gibi tahıl ve tahıl ürünlerinde bulunan “gluten” proteinine karşı duyarlılık sonucu gelişen ince bağırsak hastalığıdır.

Nis

Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, Türk Polis Teşkilatının 172. yılı kutlu olsun!

Nis

Halk Eğitim Müdürlüğünün desteği ile okulumuzda öğretmenlerimize açtığımız Ahşap Boyama Kursumuz devam ediyor.

Nis

Okulumuz 4M,4O ve 4B sınıfları Harbiye Askeri Müzesini ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz gezinin sonunda Mehteran takımını dinleme fırsatı buldular.