Ara

Müdürlüğümüz Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şubesi tarafından oluşturulan e-BEP bir özel eğitim programıdır. Bu projede http://istanbul.meb.gov.tr/ebep/ adresi üzerinden sisteme giriş yapılabilmektedir. Bu uygulama alan dışı öğretmenlerin eğitim öğretim yılının başında öğrencilerin performansına yönelik hazırlanması gereken planda  karşılaştıkları sıkıntıları gidermek ve öğretmenlerimizin BEP´i kolaylıkla hazırlayabilmeleri için İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geliştirilmiştir.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün Artırılmış Gerçeklikle Zenginleşen Kitaplar Projesi ile ilgili kılavuz yayınlanmıştır.

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLERDEN ÖZGÜN UYGULAMALARA SERGİSİ İSTANBUL 2019 YÖNERGESİ

Ara

Okul Dergileri Fuarı ile ilgili kılavuza ulaşmak için linki tıklayınız.

Ara

Kılavuza ulaşmak için tıklayınız.

Ara

Kılavuzu görmek için linke tıklayınız.

Öğretmenin bulundurması gereken evraklar ve ders denetim formu

Millî Eğitim Bakanlığınca 2019 yılı öğretmen atama ve yer değiştirme takvimi açıklandı.

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 23 Ekim 2018 Salı günü yapılacaktır.Tüm velilerimiz davetlidir.