İstoç İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerine; bilgiye ulaşma yollarını öğreten, yeni proje ve buluşların oluşmasına ortam sağlayan, teknolojiyi etkili biçimde kullanmayı öğreten, sanatsal, sportif ve kültürel alanlarda birçok yeniliğe evrensel boyutta imza atmış, personeli, öğrencisi ve velisiyle bütünleşmiş, öğrencilerini hayata ve üst öğrenime hazırlayan, mezunlarının, ülkenin önemli kurum ve kuruluşlarında görev aldığı ve toplumda “İSTOÇ İlkokulu” olmanın ayrıcalığını fark ettiren örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: "Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerikli ve özgüvenli olan, milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuran, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmış, sorumluluk sahibi ve mutlu bireyler yetiştirmek için ilkokul programı çerçevesinde eğitim-öğretim hizmetlerini yürütmektir."

Başarılar:

Saatler: 08:00-17.50
Isınma: DOĞALGAZ KALORİFER
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda yüzme,basketbol,futbol,bağlama, gitar ve piyano, jimnastik,tekvando kursları verilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzun Erasmus Projesi kabul edilmiş olup, Almanya ve Macaristan ziyaretleri yapılmıştır.

WEB - https://istocilkokulu.meb.k12.tr

Adres - GÖZTEPE MAH. 2270. SK. İSTOÇ İLKOKULU BLOK NO 8 BAĞCILAR / İSTANBUL

Kütüphane Kitap Sayısı :726
Öğretim Şekli :Okulumuz ikili eğitim yapmaktadır. Sınıf mevcutları 25-30 arasındadır.

Yerleşim Yeri - Okulumuz Göztepe Mahallesi Meydanına 5 Dk.Uzaklıkta Huzur Sitesinin Yakınında Bulunmaktadır.

Adres - GÖZTEPE MAH. 2270. SK. İSTOÇ İLKOKULU BLOK NO 8 BAĞCILAR / İSTANBUL

Ulaşım İETT, Minibüs ve Metro durağına yakın